This is an example of a HTML caption with a link.

PODRŠKA KORISNICIMA

 

Vođeni ciljem kako zadovoljiti zahtjevima svih kako sadašnjih tako i budućih korisnika tvrtka ALGOR INFORMATIKA d.o.o. u svom sustavu ima organiziranu službu tehničke podrške na lokaciji korisnika i u prostorima našeg servisa. Uz logističku podršku naših partnera možemo zadovoljiti potrebe naših korisnika u cijelosti. Za ugovorene korisnike imamo organizirano dežurstvo, jer ipak su nam na prvom mjestu naši klijenti.

Kao svi, vjerovatno i Vi i Vaša tvrtka treba neku vrstu informatičke podrške. Želite da cijena bude razumna? Ugovor o održavanju je upravo to. Preventivno održavanje, hitan dolazak u slučaju kvara ili nadogradnje sustava, telefonska podrška, otklanjanje poteškoća sa udaljene lokacije. Kontaktirajte nas.

 

HARDWARE

- Osobna računala

- Prijenosna računala

- Monitori

- Pisači

- POS oprema

- Mrežna i komunikacijska oprema

 

SOFTWARE

- Operativni sistemi


- Korisnički softveri


- Programska rješenja


- Antivirusni sistemi

 

 

 

INFORMACIJSKI SUSTAVI

- Projektiranje informacijskih sustava

- Projektiranje komunikacijske LAN i WAN infrastrukture

- Strukturno kabliranje

- Izrada informacijskih sustava po sistemu – KLJUČ U RUKE

PODRŠKA ZA UGOVORENE KORISNIKE 8 - 22 sata
TEHNIČKA PODRŠKA

 

 

 

 

 

 

 

Ugostiteljstvo
Ugostiteljstvo i turizam
Praćenje trendova i promjene u načinu usluživanja sve zahtjevnijih gostiju postaje ključno za uspješno poslovanje na sve konkurentnijem tržištu. Kompetitivna prednost sve više postaje način i brzina u ophođenju s gostima..
Maloprodaja i veleprodaja
Maloprodaja i veleprodaja
THOR informacijski sustav je program za upravljanje robno materijalnim knjigovodstvom malo i veleprodaje za manje i srednje poduzetnike ili obrtnike. Program je prilagodljiv pa ga je moguće koristiti i kod uslužnih te proizvodnih djelatnosti.
Računovodstvo i financije
Računovodstvo i financije
THORfin informacijski sustav je program za upravljanje financijskim knjigovodstvom poduzeća ili obrta za manje i srednje tvrtke. THORfin je kompletno programsko rješenje, integriran od više modula...

Novi korisnici, trebate rješenje za fiskalizaciju?

Za nove korisnike smo pripremili akcijske pakete komplet sustava koji je potreban za korištenje fiskalne aplikacije, a detaljnu ponudu sustava pripremljenih za fiskalizaciju možete naći na našim stranicama...Saznaj detalje>