This is an example of a HTML caption with a link.

SERVIS RAČUNALA

 

SERVIS FISKALNIH BLAGAJNI I RAČUNALA

Tijekom višegodišnjeg rada sa računalima steki smo bogato iskustvo kako bi pomogli Vama. Pristupiti ćemo diagnosticiranju te otkloniti i najzahtjevniji kvar na Vašem računalu. Važno je znati da se za siguran rad Vašeg računala možete obratiti u naš servis i preventivno izvršiti Backup podataka, uklanjanje virusa i drugih malicioznih programa koji Vam ne dozvoljavaju ugodan rad. Trebate li možda savjet u vezi nadogradnje Vašeg računala ili kupovine novog naše će Vam osoblje ponuditi savjet i adekvatno rješenje, što dalje po pitanju Hardware-a ali i Software-a? Popravak Vašeg računala je jedino moguč ako je izvršena kvalitetna DIAGNOSTIKA na računalu. Dosta često se susrećemo s problemima korisnika koji konstantno imaju problem sa svojim računalom. "Znate promijenio sam u servisu procesor jer stari nije bio ispravan ali mi se opat pojavljuje isti problem, ..." To je samo jedna vrsta problema s kojma se susreču krajnji korisnici radi nekvalitetne diagnostike. Po završetku diagnosticiranja kvara kontaktiramo vlasnika i dogovaramo daljnji popravak.Dijelove koje ugrađujemo dolaze s garancijom od 12 do 36 mjeseci. Jamstvo na instalirani operativni sistem ne postoji jer je isti podložan promjenama u radu krajnjeg korisnika( instalacija raznih aplikacija, igara, pristup internetu, itd.).

Da biste si mogli predočiti vrjeme popravka Vašeg PC-a navodimo Vam dio normativa servisa.

Usluge koje naplačujemo sa 0,5 – 1,0 sata

* izmjena i ugradnja hladnjaka na procesor ili grafičku karticu 0,5 – 1 sata
* izmjena i ugradnja MBO, CPU, HDD, promjena kućišta, preslagivanje računala - 1 sat
* ugradnja svih ostalih komponenata - 0.5 sata 1 kom
* optimizacija BIOS-a matičnih ploča – 0,5 sata
* čišćenje računala i komponenata od prašine – 0,5 sata
* instalacija novih drivera za sve komponente unutar Operativnog sistema 1 sat
* testiranje ispravnosti CD-RW, DVD-RW, CD-RW combo – 1 sat po komadu + broj potrošenih medija ( medije korisnik dobiva uz testiran uređaj )
* testiranje ispravnosti MBO, VGA, HDD, CPU. - 1.0 sat po komadu
* testiranje ispravnosti RAM-a - 1 sat
* testiranje ispravnosti ostalih komponenata koje ne spadaju u gore navedene skupine - 0,5 sata

Usluge koje naplačujemo sa 1 - ili više sati rada

* reinstalacija te optimiziranje Windowsa ili drugog operativnog sistema na računalu - 2 radna sata + originalan software
* testiranje ispravnosti pojedine komponente – 1 – 3 sata
* ćiščenje računala od računalnih virusa, ovisno o količini virusa 1 – 2 radna sata
* backup podataka na medije - cijena medija + 1-2 radna sata ovisno o količini podataka

* DIAGNOSTIKA KVARA RAČUNALA - 1,5 radni sat

PODRŠKA ZA UGOVORENE KORISNIKE 8 - 22 sata
TEHNIČKA PODRŠKA

 

 

 

 

 

 

Kao svi, vjerovatno i Vi i Vaša tvrtka treba neku vrstu informatičke podrške. Želite da cijena bude razumna? Ugovor o održavanju je upravo to. Preventivno održavanje, hitan dolazak u slučaju kvara ili nadogradnje sustava, telefonska podrška, otklanjanje poteškoća sa udaljene lokacije. Kontaktirajte nas.

 

Ugostiteljstvo
Ugostiteljstvo i turizam
Praćenje trendova i promjene u načinu usluživanja sve zahtjevnijih gostiju postaje ključno za uspješno poslovanje na sve konkurentnijem tržištu. Kompetitivna prednost sve više postaje način i brzina u ophođenju s gostima..
Maloprodaja i veleprodaja
Maloprodaja i veleprodaja
THOR informacijski sustav je program za upravljanje robno materijalnim knjigovodstvom malo i veleprodaje za manje i srednje poduzetnike ili obrtnike. Program je prilagodljiv pa ga je moguće koristiti i kod uslužnih te proizvodnih djelatnosti.
Računovodstvo i financije
Računovodstvo i financije
THORfin informacijski sustav je program za upravljanje financijskim knjigovodstvom poduzeća ili obrta za manje i srednje tvrtke. THORfin je kompletno programsko rješenje, integriran od više modula...

Novi korisnici, trebate rješenje za fiskalizaciju?

Za nove korisnike smo pripremili akcijske pakete komplet sustava koji je potreban za korištenje fiskalne aplikacije, a detaljnu ponudu sustava pripremljenih za fiskalizaciju možete naći na našim stranicama...Saznaj detalje>